Kundeservice +45 3271 3682    Hverdage 9:00-17:00 info@golfconnections.dk

Privatlivspolitik

Prisgaranti

Prisgaranti

Du booker til samme pris
som direkte hos destinationen

Kundeservice

Kundeservice

Vi ordner hotel og tee times
Vi bekræfter alle bookinger på dansk

1000 DKK Kampagne

Betaling

Altid direkte til destinationen
Du betaler ved afrejse fra destinationen

Privatlivspolitik

Her kan du finde information om, hvilke personoplysninger Golf Connections indsamler om dig, hvorfor vi indsamler oplysningerne og hvor oplysningerne opbevares.
Du kan også finde kontaktinfo, samt info om dine rettigheder.

 

1. Indsamling af oplysninger og formål med at indsamle oplysningerne

Når du besøger vores website
På vores website benytter vi Google Analytics og Hotjar til at få info om besøgende, og deres adfærd på vores website.
Informationen bruger vi til at forbedre brugeroplevelsen på vores website.
Vi kan ikke se hvem du er, men vi kan se hvilke IP adresser der besøger sitet.

Vi indsamler data via cookies udelukkende for at analysere og optimere brugeroplevelsen.
Vi kan ikke se persondata og vi gemmer ingen persondata i forbindelse med analyse og optimering af brugeroplevelsen.

Hvis du er partner med eller kunde hos Golf Connections
Hvis du er destination i vores program eller er kunde hos Golf Connections, registrerer vi den information om din virksomhed eller om dig som privatperson, som er nødvendig for at kunne kommunikere med dig/jer, samt sende fakturaer, bookingbekræftelser osv.
Det vil sige navne, mailadresser, CVR nummer, adresse, og telefonnummer.

Disse data lagres i Superoffice (CRM-System) og/eller Ubivox (forsendelse af nyhedsbrev).
Begge er dermed databehandlere for os, og dette forhold reguleres af selvstændige databehandleraftaler.

Hvis du er medarbejder hos Golf Connections
Hvis du er medarbejder hos Golf Connections, så registrerer vi den information der er nødvendig for at vi kan lave en ansættelseskontrakt med dig, kontakte dig og udbetale dig løn. Dvs. navn, adresse, cpr nummer, kontonummer, mailadresse og telefonnummer.

 

2. Dine rettigheder

Indsigtsret
Du kan få indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig, hvor de stammer fra, hvor længe vi opbevarer dem og hvad vi anvender dem til.
Du kan også få oplyst, hvem der modtager data om dig, hvilke typer af oplysninger, der kan videregives med dit samtykke, til hvilket formål videregivelsen kan ske samt hvem, der kan modtage oplysningerne på baggrund af dit samtykke. Adgangen kan dog være begrænset af lovgivningen og hensynet til andre personers privatlivsbeskyttelse, ligesom Golf Connections know-how, forretningshemmeligheder samt interne vurderinger og materiale kan være undtaget fra indsigtsretten.

Dataportabilitet
Du har ret til at få de personoplysninger du har afgivet til os udleveret i et elektronisk format.
Kontakt info@golfconnections.dk hvis du ønsker det.

Urigtige oplysninger
Konstateres der fejl i oplysningerne har du ret til at få dem rettet.

 

3. Sådan kontakter du os

Har du spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, ønsker du at tilbagekalde dit samtykke eller ønsker du at få udleveret dine data, så er du velkommen til at kontakte os skriftligt på info@golfconnections.dk

Golf Connections ApS
Automatikvej 1, 3.
2860 Søborg
Tlf. +45 3271 3682

 

4. Klage

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger kan du klage til info@golfconnections.dk eller til Datatilsynet.dk